Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2019

Прокурор області провів зустріч зі співробітниками Харківського регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу

10 грудня 2019 року прокурор Харківської області Олександр Фільчаков провів зустріч із Головою Регіонального представництва КМЄС у м. Харків Робертом Жулкєвскі та старшим радником з питань прокуратури Томасом Мешкаускасом.

Одним з пріоритетних завдань зустрічі стало налагодження комунікації, обговорення ідей співробітництва та окреслення його форми.

Томас Мешкаускас зазначив, що головною метою КМЄС є налагодження ефективного та чіткого процесу правосуддя на всіх його етапах.

Присутні сторони обговорили питання тривалості судових процесів та чинників, які на це впливають.

Олександр Фільчаков висловив готовність надати доступ до інформації, яка необхідна міжнародним партнерам. Для подальшого обговорення представники КМЄС, у свою чергу, на підставі даних, зібраних під час моніторингу судових засідань, готуватимуть власні висновки про те, чому можуть порушуватися розумні строки розгляду кримінальних проваджень.

Крім того, щоб комплексно підійти до вирішення цього питання, прокурор області запропонував долучити до обговорення не тільки органи прокуратури, а й також представників судової влади та досудового розслідування.

Олександр Фільчаков наголосив на важливості постійної комунікації та обміну досвідом між сторонами, аби спільними зусиллями удосконалювати функціонування судової системи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 1213