Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2020

Проведено оперативну нараду про підсумки роботи за 2019 рік та першочергові завдання органів прокуратури на наступний період

4 лютого 2020 року відбулася оперативна нарада при прокуророві області, присвячена підсумкам роботи органів прокуратури Харківської області за 2019 рік на основних напрямах діяльності та визначенню першочергових завдань на наступний період.

У заході взяли участь працівники апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники та заступники.

Прокурор області Олександр Фільчаков наголосив на важливості проведення роботі на пріоритетних напрямках, визначених Генеральним прокурором, зокрема: щодо корупційних злочинів, злочинів, вчинених у банківській сфері, сфері оборонно-промислового комплексу, сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, злочинів, вчинених злочинними групами та злочинними організаціями, та порушеннях прав людини співробітниками правоохоронних органів.

Олександр Фільчаков також зауважив, що минулий рік роботи органів прокуратури області відрізнявся від попередніх розпочатою у вересні реформою органів прокуратури, у зв’язку з чим від кількісних показників оцінювання ефективності роботи перейдено до якісних. Визначено нові критерії, за якими буде оцінюватися робота на пріоритетних напрямках.

Прокурор області звернувся до керівників місцевих прокуратур та їх заступників з проханням організувати заходи з метою суттєвої активізації діяльності на місцях та посилити координацію між органами правопорядку.

Олександр Фільчаков наголосив, що одним із найважливіших завдань на сьогодні є відновлення довіри населення до системи в цілому.

 
 
 
 
 
 
Більше фото тут.
 
Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 1298