Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2020

До уваги громадян!

Проведення особистих прийомів громадян у прокуратурі Харківської області та місцевих прокуратурах призупинено.

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 відповідно до ст.11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 7 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»  від 11.03.2020 №211, наказу Офісу Генерального прокурора від 13.03.2020 №147 «Про призупинення проведення особистого прийому громадян» проведення особистих прийомів громадян у прокуратурі Харківської області та місцевих прокуратурах призупинено.

З метою забезпечення прав громадян відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» звернутися до прокуратури області можна за допомогою:
- поштового зв’язку: 61001, м.Харків, вул.Богдана Хмельницього, 4;
-засобів електронного зв’язку: електронна пошта [email protected];
-на телефон  «гарячої лінії» прокуратури області 732-02-44.
-через скриньку, що розташована на 1 поверсі центрального входу будівлі прокуратури області за адресою м.Харків, вул. Богдана Хмельницького, 4.

Адреси, телефони «гарячої лінії» та електронні поштові адреси місцевих прокуратур розміщено на офіційному веб-сайті прокуратури області у рубриці «Приймальня громадян. Інформація про підпорядковані прокуратури».


Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 1006