Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

Керівництво прокуратури області привітало поліцейських з професійним святом — Днем Національної поліції

Олександр Фільчаков привітав колектив Національної поліції Харківської області на чолі з Валерієм Сокуренко з п’ятою річницею створення відомства.

Прокурор області зазначив, що понад століття тому розпочалася підготовка  та професійна діяльність охоронців правопорядку саме на Слобожанщині.  Усі надбання та унікальний досвід, накопичений не одним поколінням правоохоронців, стали підґрунтям для функціонування оновленого правоохоронного органу.

П’ять років тому, 4 липня 2015 року, поліцейські склали присягу у новоствореному відомстві.

Олександр Фільчаков підкреслив, що наразі поліція України продовжує йти шляхом реформ, як і правоохоронні органи в цілому. Саме співробітникам Національної поліції, з яких і починаються зміни, доручено бути справедливим, відкритими для суспільства та нетерпимими до корупції у будь-яких її проявах.

Прокурор області наголосив, що головною оцінкою діяльності всіх правоохоронних органів є довіра людей, та висловив переконання, що поліцейські продовжуватимуть служити громаді, місту, державі та суспільству в цілому.

Вітаючи працівників поліції з професійним святом, Олександр Фільчаков побажав їм нових вагомих здобутків та громадської поваги.
 
 
 
 
 
 
 
 



Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 884