Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2021

Керівництвом обласної прокуратури проведено робочу зустріч з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (ФОТО)

Заступник керівника обласної прокуратури Станіслав Муратов та представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Сергій Кузьменко провели чергову робочу зустріч в рамках Меморандуму про співпрацю між Генеральним прокурором та Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.

Під час зустрічі обговорено питання дотримання конституційних прав засуджених в установах виконання покарань, зокрема в державній установі «Олексіївська виправна колонія № 25».

Учасники зустрічі здійснили обмін думками щодо вирішення проблемних питань, піднятих народними депутатами України під час відвідування вказаної колонії у травні 2021 року.

Станіслав Муратов поінформував представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про вжиті органами прокуратури спрямовані на виправлення становища в Олексіївській виправній колонії, та зазначив, що стан додержання вимог законодавства в цій пенітенціарній установі перебуває на особистому контролі керівництва обласної прокуратури.

Учасники зустрічі домовились про подальшу плідну співпрацю та невідкладне реагування на порушення прав і свобод людини в місцях несвободи.
 





Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 562