Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2021

Керівник обласної прокуратури завітав до вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини «Зелений гай» (ФОТО)

Колектив Харківської обласної прокуратури не тільки відстоює права та інтереси неповнолітніх, а й регулярно приділяє увагу питанню благодійної допомоги дітям.

24 червня цього року керівник обласної прокуратури Олександр Фільчаков разом з головою Харківської обласної ради Артуром Товмасяном завітали до обласного спеціалізованого будинку дитини «Зелений гай», в якому проживають 62 дітей від 0 до 7 років, серед яких є сироти та ВІЛ-інфіковані. За узгодженням з керівництвом закладу вихованцям надано допомогу у вирішенні нагальних соціально-побутових потреб вищевказаного закладу.
 
Крім того, обласною прокуратурою у співпраці з незалежною профспілковою організацією працівників органів прокуратури регулярно надається допомога Богодухівському дитячому будинку-інтернату, де проживають 100 дітей-інвалідів віком від 4 до 18 років з вадами розумового і фізичного розвитку.
 
Так, наприкінці травня співробітники прокуратури привітали підшефних вихованців зі святом останнього дзвоника та подарували необхідне спортивне обладнання, а також побутову техніку.
 
Колектив обласної прокуратури приділяє особливу увагу проблемним питанням школи-інтернату в зоні проведення ООС у Луганській області. Так, на замовлення керівництва Щастинської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, в якій навчаються близько 200 дітей різних незахищених соціальних груп, відправлено допомогу у вигляді продуктів харчування, одягу, засобів особистої гігієни, господарських товарів.
 
Водночас із цим профспілковою організацією прокурорів проведено закупівлю медичного обладнання та побутової техніки для Харківської обласної дитячої клінічної лікарні № 1.
 
 
 
 
 
 
 
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 497