Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2021

Керівник обласної прокуратури привітав поліцейських з професійним святом — Днем Національної поліції України (ФОТО)

Очільник обласної прокуратури Олександр Фільчаков привітав колектив Національної поліції Харківської області на чолі з Андрієм Рубелем з шостою річницею створення відомства.

Звертаючись до поліцейських, Олександр Фільчаков підкреслив важливість їхньої щоденної роботи:
 
«Крок за кроком ви створюєте нову поліцейську структуру і будуєте нову поліцію. Ви виконуєте свою роботу в умовах змін і реформування, і цим робите вклад в новітню історію України. Саме з вас починаються зміни, бо ви щодня відкриті до суспільства та нетерпимі до несправедливості у будь-яких її проявах».
 
За шість років з дня створення Національної поліції її співробітники пройшли тернистий шлях і заклали міцний фундамент для розвитку усієї правоохоронної системи.
 
Олександр Фільчаков наголосив на важливості взаємодії всіх органів правопорядку і, зокрема, тісної співпраці з органами прокуратури:
 
«Ми разом відроджуємо довіру суспільства до всієї правоохоронної системи».
 
Він побажав колегам-поліцейським і надалі укріплювати авторитет органів Національної поліції, а також міцного здоров’я, сил, витримки і наснаги:
 
«Нехай у ваших домівках панують любов і злагода».
 
Довідково: День Національної поліції України — свято, встановлене 4 квітня 2018 року Указом Президента, з огляду на значення і роль Національної поліції України у виконанні завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримці громадської безпеки та порядку. Відзначається щорічно 4 липня.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 886