Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2021

У Богодухівській окружній прокуратурі Харківської області проведено координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів району (ФОТО)

Нараду присвячено розробленню рішень та засобів вирішення проблем, які існують у діяльності правоохоронних органів району, з метою покращення криміногенної ситуації.

У заході взяли участь керівний склад Богодухівської окружної прокуратури Харківської області, керівники територіальних відділів поліції, а також очільники місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
 
Керівник окружної прокуратури Ярослав Коптєв розповів, що в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року, спостерігається динаміка щодо зменшення кількості злочинів, вчинених на території району. Зокрема, на території Краснокутської територіальної громади цей показник зменшився на 17,6%, Золочівської — на 14%, Коломацької — на 45%.
 
Крім того, зростає питома вага розкритих кримінальних правопорушень.
 
До суду направлено 3 обвинувальних акти з питань протидії корупції, 2 — у бюджетній сфері, 1 — у сфері земельних відносин, 7 — у сфері екології та природних ресурсів.
 
Учасники наради визначили проблемні питання, які існують в діяльності правоохоронних органів, та обговорили способи вирішення.
 
Ярослав Коптєв звернув увагу присутніх на необхідності оперативного обміну інформацією та налагодженої роботи всіх правоохоронців:
 
«Ми маємо забезпечити високий рівень виконання поставлених завдань. Насамперед, це захист державних інтересів та забезпечення правопорядку і законності в районі. Необхідно продемонструвати суспільству реальні результати нашої спільної роботи».
 
За результатами координаційної наради буде прийнято відповідну постанову та заплановані заходи для підрозділів правоохоронних органів.
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1156