Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

У Красноградській окружній прокуратурі Харківської області відбулась координаційна нарада з керівниками правоохоронних органів району (ФОТО)

У Красноградській окружній прокуратурі Харківської області обговорили стан взаємодії районних органів правопорядку з протидії злочинності.

У заході взяли участь керівний склад Красноградської окружної прокуратури Харківської області, керівники правоохоронних органів району та органів державної виконавчої влади, а також очільники місцевої виконавчої влади й органів місцевого самоврядування.
 
Учасники наради окреслили низку проблемних питань, які існують в діяльності правоохоронної системи, надали оцінку стану взаємодії територіальних органів правопорядку з протидії злочинності, а також розробили найбільші дієві шляхи подолання існуючих проблем та визначили конкретні заходи до зміцнення законності відповідно до пріоритетів на ІІ півріччя 2021 року.
 
Керівник окружної прокуратури Дмитро Нестєров зазначив, що попри зниження рівня злочинності в цілому по області, за звітний період число умисних вбивств зросло вдвічі, а кількість крадіжок з проникненням до житла — у 3 рази.
 
Він наголосив на необхідності постійної взаємодії правоохоронних органів з метою ефективного запобігання та протидії правопорушенням:
 
«Сподіваюсь, що спільними зусиллями ми покажемо суспільству наші реальні досягнення і забезпечимо зміцнення законності».
 
За результатами координаційної наради буде прийнято відповідну постанову із завданнями для підрозділів правоохоронних органів.
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1388