Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2012

Суд призначив злочинцю найвищу міру покарання

 Вироком місцевого суду Жовтневого району м. Харкова від 30 січня 2012 року 36-річного ніде не працюючого, раніше неодноразово судимого, в тому числі за вчинення умисного вбивства та зґвалтування, мешканця одного з райцентрів області засуджено до довічного позбавлення волі за вчинення особливо тяжкого злочину.

Встановлено, що в один із листопадових вечорів 2010 року у молодика, який перебував за місцем свого проживання в одному з міст Харківщини  у стані алкогольного сп’яніння,  виник намір на вчинення злочину проти особи. З цією метою він прихопив із собою ніж. Побачивши незнайому жінку, яка йшла вулицею, зухвалець підійшов до неї ззаду і завдав кілька ножових ударів у спину, голову, перерізав жертві горло та намагався  зґвалтувати. Відчувши, що до місця вчинення злочину наближаються сторонні, нелюд накивав п’ятами. Внаслідок численних проникаючих колото-різаних поранень шиї, з пошкодженням легенів та серця, кровоносних судин потерпіла померла на місці.
 
Суд погодився з пропозицією державного обвинувача помічника прокурора району юриста 1 класу Яни Старченко щодо призначення міри покарання підсудному.
 
 Вирок суду ще не набрав законної сили, оскільки не сплинув термін на його оскарження.

В. о. начальника управління
підтримання державного обвинувачення
прокуратури Харківської області
радник юстиції                                                                 Тетяна Сотнікова

кількість переглядів: 77118