Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2012

Прокуратура контролює хід досудового слідства у справі за фактом хуліганства

Слідчим відділом ХМУ ГУМВС України в Харківській області 16 квітня порушена кримінальна справа  за фактом хуліганських дій, вчинених групою невстановлених осіб за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України.

16 квітня о 1 год. 55 хвил. до чергової частини Дзержинського райвідділу внутрішніх справ м. Харкова надійшло повідомлення про те, що  невстановлені особи  розбили скло на першому поверсі житлового будинку по вул. Єсеніна,7, де розташована громадська приймальня районної організації «Партії регіонів», та через грати вікна закинули скляну пляшку із запалювальною сумішшю. Втім, загоряння не сталося.
 
На цьому ж поверсі розміщені фізіотерапевтичне відділення міської дитячої поліклініки №4, а також громадські приймальні кількох депутатів Харківської міської ради, магазин та офіс транспортної організації.
 
У справі проводяться невідкладні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи.
 
Санкція зазначеної статті (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку, вчинене групою осіб, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом)  передбачає  покарання у вигляді обмеження волі на строк  до п’яти  років або позбавлення волі  на строк до чотирьох років.
 
Хід  досудового слідства контролюється прокуратурою Харківської області.

Прес-служба прокуратури Харківської області

   

кількість переглядів: 77199