Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2015

Ю.Данильченко: захист заступника начальника департаменту міськради зловживає процесуальними можливостями

Сторона захисту зловживає певними процесуальними можливостями з метою затягування розгляду справи заступника начальника департаменту телекомунікацій і зв'язку Харківської міської ради Романа Сальникова.

Про це в інтерв'ю Depo.Харків розповів прокурор Харківської області Юрій Данильченко.
 
"У Сальникова було чотири адвоката, які то збираються, то не збираються, хтось у відпустці, хтось захворів. Зрозуміло, що це штучно створені проблеми і перешкоди для розгляду справи по суті. Яка мета переслідується, складно сказати, тому що тягнути до нескінченності все одно неможливо, і вирок у будь-якому разі буде винесений", - розповів Ю. Данильченко.
 
Прокурор зазначив, що ще в липні обвинувальний акт спрямовано до суду. Але і досі справу не почали слухати по суті.
 
"Наступне засідання суду призначене на 23 жовтня, але у нас немає впевненості, що і тоді суд зможе приступити до розгляду по суті", - сказав Ю. Данильченко.
 
Прокурор зауважив, що органи місцевого самоврядування - досить широке поле для діяльності правоохоронних органів, оскільки ступінь корумпованості там досить висока.
 
Нагадаємо, чиновника затримали під час отримання неправомірної вигоди у березні поточного року. Посадовець отримав 20 тис. грн. від підприємця за дозвіл на проведення інтернет-лінії.



 
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області
 
 
 
 

кількість переглядів: 3063