Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2016

Наркомана, який розбещував малолітню дівчинку, засуджено до 7 років позбавлення волі

Балаклійський районний суд підтримав вимоги прокурора Лозівської місцевої прокуратури і визнав винним 23-річного рецидивіста-наркомана  у розбещенні малолітніх (ч.2 ст. 156 КК України).

Як повідомив заступник керівника Лозівської місцевої прокуратури Едуард Миргородский, злочинця, неодноразово судимого за зберігання наркотиків, крадіжки та хуліганство, за сукупністю вироків покарано до 7 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Улітку  поточного року безробітний мешканець одного з сіл Балаклійського району, який перебував на іспитовому терміні за чергову крадіжку, разом зі знайомими випивав спиртне. Після цього чоловік  запросив дітей жінки, яка разом з ним була в компанії, до себе на суниці. Мати відпустила семирічну дівчинку разом з її малолітнім братом до сусіда.
 
Коли діти рвали ягоди, зловмисник заманив дівчинку до себе додому, залишивши брата на городі.  У помешканні збоченець влаштував розбещуючі ігри.
 
Назбиравши ягід, брат зайшов за сестрою. Дорогою додому дівчинка розповіла йому про «приставання» дядька. Потім про все, що трапилося, дізналася мати і повідомила у поліцію.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Матір дівчинки за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП) отримала попередження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2532