Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2018

Під Харковом викрито рецидивіста-збоченця, який підозрюється у викраденні 9-річної дитини

Дергачівська місцева прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні за фактом викрадення дитини (ч.2 ст. 146 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Володимира Пісоцького, 45-річного зловмисника затримали «на гарячому» учора,  21 лютого.
«Увечері в одному з сіл району невідомий чоловік схопив на дитячому майданчику учня 4 класу місцевої сільської школи, натягнув на голову шапку, закрив рота, щоб не кричав, і став тягнути. На щастя, батько 9-річного хлопчика побачив, як його сина волочать подалі від дитячого майданчику. Він відразу кинувся на допомогу. Визволив сина, затримав кривдника і викликав правоохоронців», - розповів В. Пісоцький.
 
Зловмисником виявився чоловік, який уже був засуджений за насильницьке задоволення статевої пристрасті щодо малолітніх і в жовтні 2017 року повернувся з місць позбавлення волі.
 
Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри за ч.2 ст.146 КК України та обрання запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.
 
Наразі слідчі перевіряють причетність зловмисника до аналогічних злочинів.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 4682