Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2018

Не пройшло і півроку. Прокуратура вдруге на одному й тому ж місці виявила незаконне виробництво сурогатного алкоголю (фото)

Прокуратура області спільно з ГУ ДФС в області вдруге на тому ж самому місці викрили цех з виготовлення сурогатного алкоголю.

За інформацією прокурора відділу прокуратури області Євгена Рештакова, йдеться про підпільний цех в одній із будівель з офісними приміщеннями у Новобаварському районі Харкова. Минулого разу правоохоронці викрили незаконний бізнес на початку лютого поточного року.
 
Проте не минуло і двох місяців, як незаконне виробництво поновили.
 
У ході санкціонованих судом обшуків виявлено та вилучено майже 900 літрів спиртовмісної рідини, обладнання для виготовлення фальсифікату, пляшки, упаковки тощо.
 
Наразі відібрано зразки вилученого, які направлено на експертизу.
 
Вирішується питання щодо арешту виявленого майна та оголошення підозри особам, причетним до незаконних виготовлення і реалізації підакцизних товарів.
 
Досудове розслідування проводиться за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів (ч. ч. 1, 3 ст. 204 КК України).
 
Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.
 
Нагадаємо, при цеху з виробництва працював ще й магазин. Він був відкритий під виглядом виставочного залу меблевої продукції з вивіскою "Мебельные фасады". Сурогат там видавали за елітний алкоголь з лімітованої серії "Duty free".
 
 
 
 
 
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3389