Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2018

Юрій Данильченко: На травневі свята всі правоохоронці нестимуть службу в посиленому режимі і прокурори - не виключення (фото)

Питання забезпечення публічного безпеки та правопорядку на травневі свята та запобігання виникнення надзвичайних ситуацій обговорили сьогодні у прокуратурі Харківської області на спільній нараді керівників правоохоронних органів регіону. У засіданні взяла участь голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. 

Звертаючись до присутніх, прокурор Харківської області Юрій Данильченко наголосив, що питання бездоганного виконання своїх професійних обов’язків набуває особливої актуальності у травневі свята для всіх правоохоронців.
 
«На посилений режим несення служби переходить і поліція, і СБУ. У місцевих прокуратурах та апараті прокуратури області також будуть чергові. Я звертаюся до кожного керівника кожного правоохоронного органу, кожного підрозділу. Ми маємо реагувати на порушення закону оперативно, справедливо і безкомпромісно. Зробити все для забезпечення правопорядку і спокою у місті та області. Ми не повинні допустити спроб нагнітання соціальної напруги з боку окремих політичних організацій», - підкреслив Ю. Данильченко.  
 
Він також зазначив, що Харківщина вже два роки живе без терористичних актів. «Однак загроза зберігається, і для агресора така дата як 9 Травня є дуже привабливою для показових провокацій або спроб дискредитувати владу та правоохоронну систему в очах громадян. Це кожен із присутніх у залі має розуміти», - сказав прокурор області.
 
За наслідками наради розроблено план спільних дій правоохоронних та контролюючих органів. Зокрема, постійний моніторинг стану забезпечення законності та правопорядку, спільні рейди поліції, патрульних та нацгвардії у місцях масового відпочинку громадян, низка перевірок у районах Харкова та області, особливий режим охорони адміністративних споруд державних установ, інших важливих об’єктів критичної інфраструктури регіону. 
 
 
 
 
 
 

 
 
Більше фото - тут.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3106