Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

Юрій Луценко привітав переможців змагання з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України» (ФОТО)

У неділю, 8 червня 2018 року, на території спортивного комплексу Національної академії прокуратури України відбулись фінальні змагання з міні-футболу серед працівників прокуратур на «Кубок Генерального прокурора України».

Фінал змагань відбувся за двома категоріями: прокурорів до та від 35-ти років. У категорії до 35-ти років перемогу здобула прокуратура Київської області, друге місце посіла команда Генеральної прокуратури України, а третє місце виборола збірна прокуратури Донецької області.

У категорії від 35-ти років перемогу здобула прокуратура Харківської області, друге місце посіла команда Військової прокуратури Південного регіону, а третє місце виборола збірна прокуратури Київської області.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто привітав переможців та вручив їм пам'ятні кубки, призові медалі та дипломи. Також на нагородженні були присутні президент Федерації футболу України Андрій Павелко, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, відомий український футболіст і тренер Олег Протасов, перший заступник Генерального прокурора Дмитро Сторожук та заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.
 


Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 2561