Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2018

Прокуратура передала до суду справу підозрюваних у замовному вбивстві на Салтівці

Харківська місцева прокуратура №4 направила до Московського районного суду м. Харкова обвинувальний акт за фактом замовного вбивства відносно 38-річної харків'янки та 18-річного товариша її доньки.

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури Володимир Купріянов, подія сталася у квітні поточного року. Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка вирішила позбутися свого співмешканця через постійні сварки та бійки. Серед друзів своєї доньки вона підшукала хлопця, який за 2 тис. грн. погодився вбити 46-річного чоловіка. Дочекавшись, коли жертва засне, співмешканка пустила до квартири убивцю. Молодик наніс чоловікові близько 20 ударів ножем у тіло, шию та голову. Від отриманих травм потерпілий помер. Тіло жертви спільники сховали у підвалі будинку.
 
Жінці інкримінується організація умисного вбивства (ч. 3 ст. 27 п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України). Молодику - вчинення злочину, передбаченого  п.п. 6, 11 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів на замовлення).
 
Наразі на вимогу прокуратури підозрювані перебувають під вартою.
 
Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3079