Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2018

Досудове розслідування за фактом декларування недостовірної інформації головою адміністрації одного з районів Харкова знаходиться на завершальному етапі

Прокуратура Харківської області завершує досудове розслідування за ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації) стосовно голови адміністрації одного з районів Харківської міської ради.

За даними слідства, на сьогодні проведено основний обсяг необхідних слідчих дій. Після отримання результатів експертизи прокуратура розпочне підготовку до ознайомлення з матеріалами провадження сторону захисту підозрюваної.  
 
Нагадаємо, йдеться про коштовності вартістю понад 600 тис. грн. Зазначені цінності були вилучені під час обшуку в рамках розслідування кримінального провадження.
 
Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» суб’єкт декларування зобов’язаний зазначити у декларації відомості про цінне рухоме майно, вартість якого перевищує 100 прожиткових мінімумів. У той же час у декларації голови адміністрації ані за 2016, ані за 2017 роки даних про ювелірні вироби на зазначену суму немає.
 
За клопотанням прокуратури області підозрюваній судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Сьогодні Червонозаводський районний суд м. Харкова під час розгляду клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу змінив його з цілодобового на нічний домашній арешт.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2892