Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2018

Підозрюваний у позбавленні волі та розбещенні 9-річної дівчинки постане перед судом

Куп'янський відділ Ізюмської місцевої прокуратури направив до Куп'янського міськрайонного суду області обвинувальний акт стосовно чоловіка, підозрюваного у розбещенні та незаконному позбавленні волі 9-річної дівчинки (ч. 2 ст. 156 та ч. 2 ст. 146 КК України).

Про це розповів заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Михалік.
 
Нагадаємо, підозрюваного затримали у червні цього року. За даними слідства, 67-річний чоловік нерідко купляв продукти та пригощав дівчинку, яка проживала у сім’ї, що перебувала у скрутному матеріальному становищі. У дитини склалися з ним довірливі дружні стосунки. Під приводом перегляду мультфільмів та можливості пограти у комп'ютерні ігри він запросив дівчинку до себе в гості. Вдома зловмисник вчинив стосовно дитини розпусні дії. Наступного дня чоловік відвів дівчинку до місця своєї роботи – котельні, де працював майстром. Щоб вона не змогла піти додому та розповісти дорослим про те, що сталося, зачинив її у підсобному приміщенні. Без їжі та можливості справити фізичні потреби дитина провела під замком кілька годин.
 
При цьому увесь час, який дівчинка провела у руках збоченця, її шукала матір. Про зникнення дитини жінка повідомила правоохоронців, які і знайшли дівчинку.
 
Слід зазначити, що підозрюваний вже мав судимість за вчинення розпусних дій щодо неповнолітніх. Наразі на вимогу прокуратури він перебуває під вартою. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3085