Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2019

Нічні «рейди» по храмах і магазинах закінчилися для крадія 4 роками за ґратами

Вироком Дворічанського районного суду області 21-річного чоловіка визнано винним у низці крадіжок (ч.3 ст. 185 КК України).

Як розповіла начальник управління прокуратури області Тетяна Сотнікова, серійного крадія засудили до 4 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Засуджений «спеціалізувався» на нічних крадіжках. «На справу» ходив зі спільником, матеріали стосовно якого виділені в окреме кримінальне провадження.  Чоловіки на автомобілі їздили різними населеними пунктами, де обкрадали магазини, кафе і навіть храми.
 
Так у жовтні минулого року засуджений із другом у смт. Борова за одну ніч встиг «обчистити» магазин, кафе і перукарню. Окрім грошей, зловмисники брали також товари. Зокрема, з крамниці винесли постільну білизну, одяг та навіть жіночі панчохи.
 
Вже за місяць спільники здійснили черговий «рейд». Цього разу крадії вирушили до Куп’янського району. За півгодини вони обікрали церкву й храм, звідки винесли грошові пожертви вірян, а також срібні церковні приладдя.Окрім того, цієї ж ночі засуджений з товаришем обікрав ще три магазини, з яких чоловіки забрали усі наявні кошти, спиртне, продукти (ковбасу, цукерки тощо), а також парфуми й побутову хімію.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2439