Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2019

Покупець убив продавчиню через тістечка. Вирок суду – 10 років позбавлення волі

Вироком Харківського районного суду області 41-річного місцевого мешканця визнали винним в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України ).

За інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури № 6 Андрія Яковлева, убивці призначили покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Трагедія трапилася наприкінці березня 2018 р. в м. Мерефа. Засуджений купляв продукти в крамниці біля зупинки громадського транспорту. В магазині у нього виник конфлікт з продавчинею через нібито несвіжі тістечка. Щоб припинити скандал, жінка вигнала надокучливого покупця з магазину.
 
Ображений чоловік вирішив помститися кривдниці. За кілька днів після сварки він прийшов до торговельної точки з ножем, дочекався, коли жінка залишиться в приміщенні сама та напав на неї. Нападник наніс жертві 3 поранення. Стікаючи кров’ю, потерпіла кликала на допомогу. На крики продавця до магазину збіглися випадкові перехожі, які викликали поліцію та медиків. Однак врятувати 44-річну жінку не вдалося, від отриманих травм вона померла в кареті швидкої.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2518