Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Розбійник-ґвалтівник, який напав на 18-річну студентку, проведе 8 років за гратами

Московський районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №4 та визнав винним 28-річного чоловіка у вчиненні розбійних нападів та насильницькому задоволенні статевої пристрасті (ч. ч. 1, 3  ст. 187, ч. ч. 1, 2 ст. 153 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Подія сталася у січні 2019 року. Зранку зловмисник приїхав на своєму автомобілі ВАЗ 21100 до будівлі «Універмаг Харків». Припаркувавшись неподалік торгово-офісного центру, він став видивлятися майбутню жертву.
 
Через деякий час зловмисник побачив незнайому йому тендітну дівчину, яка йшла у напрямку станції метро «Захисників України». Чоловік закрив обличчя шапкою, вийшов з машини, прослідував за нею та, діставши предмет, схожий на пістолет, приставив його до тіла своєї жертви. Погрожуючи, зловмисник наказав дівчині йти з ним у машину. Там він забрав у жертви мобільний телефон та зґвалтував її.
 
Але цього розбійнику здалося замало. Він, погрожуючи вбивством 18-річній студентці, дізнався її домашню адресу та повіз туди дівчину. Там зловмисник заволодів ноутбуком своєї жертви та ще раз її зґвалтував.
 
Наразі на вимогу прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.



Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2091