Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2019

Харків’янина засудили до 14 років за ґратами за спробу подвійного вбивства в Різдвяну ніч

Харківська місцева прокуратура № 3 довела в суді вину 34-річного харків’янина у вбивстві неповнолітнього хлопця та замаху на вбивство його старшого брата ( ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як розповів керівник місцевої  прокуратури Руслан Скуратович, вироком Фрунзенського районного суду м. Харкова убивці призначили покарання у вигляді 14  років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Трагедія сталася  у 2016 році в Різдвяну ніч. Брати відзначали Святвечір, після застілля вони вирішили прогулятися нічним містом. На вулиці молодики зустріли незнайомця на велосипеді. Чоловік також був напідпитку.
 
Молоді люди продовжили прогулянку вже утрьох. За розмовою між членами нетверезої компанії раптово виник конфлікт. Несподівано для братів новий знайомий вихопив з кишені ножа та встромив його в груди 17-річному парубку. Від удару в серце юнак  помер на місці. Так само зловмисник вчинив із другим братом, проте завдяки своєчасно наданій медичній допомозі життя потерпілому вдалося врятувати.
 
Після кривавої розправи убивця намагався втекти з місця злочину на велосипеді, однак був затриманий правоохоронцями менш ніж за годину після скоєного.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2011