Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2020

Касир-контролер, яка привласнила гроші клієнтів банку, постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жінки, яка, обіймаючи посаду старшого контролера-касира банку, зловживала службовим становищем, привласнювала та розтрачувала чуже майно (ч. 2, 3 ст. 191 КК України).

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков, встановлено, що контролер-касир сектору касових операції філії одного з банків у період з 07.03.2019 по 18.07.2019 року неодноразово привласнювала гроші клієнтів. Жінка, користуючись своїм службовим становищем та маючи доступ до даних клієнтів, встановлювала ПІН-код на платіжні картки, відключала послугу СМС-банкінгу, а потім знімала готівку у банкоматах з чужих рахунків.

Сума матеріальної шкоди, завданої банку, складає понад 116 тис. грн.

14 січня поточного року стосовно вказаної особи до суду скеровано обвинувальний акт за правопорушення, передбачене ч. 2, 3 ст. 191 КК України, — привласнення, розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2456