Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2020

Прокуратура через суд вимагає стягнення до бюджету Пісочинської селищної ради майже 1,7 млн грн

Харківська місцева прокуратура №6 спрямувала до господарського суду Харківської області позовну заяву в інтересах держави в особі Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області до одного з приватних акціонерних товариств про стягнення безпідставно збережених коштів у сумі майже 1,7 млн грн.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Андрій Яковлев, встановлено, що підприємство протягом тривалого періоду постійно користується земельною ділянкою площею понад  5 га на території смт. Пісочин Харківського району Харківської області без належним чином оформлених правовстановлюючих документів. На вказаній земельній ділянці знаходяться будівлі підприємства, які належать йому на праві приватної власності та використовуються у його господарській діяльності.
 
Одночасно підприємство з січня 2017 року не сплатило жодної копійки до бюджету селищної ради за використання вказаної земельної ділянки.                  
 
Наразі прокуратура просить стягнути з боржника кошти за використання вказаної земельної ділянки у сумі майже 1,7 млн грн.
 
Позов перебуває на розгляді.
 
Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2278