Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

Заволодіння близько 600 тис. грн при будівництві амбулаторії на Харківщині: директору ТОВ повідомлено про підозру

Під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області повідомлено про підозру директору ТОВ за фактом заволодіння чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великому розмірі (ч. 5  ст. 191 КК України).

Як розповів прокурор прокуратури Харківської області Денис Коновалюк, встановлено, що директор одного з харківських товариств з обмеженою відповідальністю заволодів бюджетними коштами під час будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Чугуївському районі Харківської області.

Очільник товариства завищив фактичний обсяг виконаних робіт в ході будівництва вказаної амбулаторії: до актів виконаних робіт внесено неправдиві відомості про обсяги робіт. Такими протиправними діями державі завдано збитків на суму близько 600 тис. грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснює УСБУ в Харківській області.

Наразі досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2199