Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2020

Харків’янці, яка переховувала «оптовий склад» наркотиків, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід (ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської місцевої прокуратури № 1 повідомлено про підозру 22-річній харків’янці за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України).

Як повідомила керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, встановлено, що дівчина працювала на інтернет-крамницю, яка функціонує в одному з месенджерів та виконувала функції «оптового складу» та фасувальника. В квартирі дівчина зберігала наркотики та психотропні речовини з метою подальшого збуту шляхом розміщення у загальнодоступних місцях «закладок».
 
26 травня 2020 року співробітниками Холодногірського відділу поліції сумісно з прокурором відділу  Харківської місцевої прокуратури № 1 в ході обшуку  за місцем мешкання харків’янки виявлено та вилучено оптові партії наркозасобів: психотропну речовину, обіг якої обмежений – амфетамін та особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.
 
Також проведено обшук в транспортному засобі дівчини, під час якого вилучено порошкоподібну речовину та речовину рослинного походження.
 
Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 168 тис. грн.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2836