Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

50 тис. пачок контрафактних цигарок: у Харкові викрито підпільні виробництва тютюнових виробів (ФОТО)

Прокуратура Харківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України (виготовлення, зберігання підроблених марок акцизного податку, незаконне  зберігання, транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

За інформацією в. о. начальника відділу прокуратури області Людмили Білозьорової, у ході досудового розслідування встановлено, що на території м. Харкова здійснюється незаконна реалізація тютюнових виробів російського та українського виробництва без марок акцизного податку, а також незаконно виготовлених цигарок без упаковок та етикеток. Встановлено, що мала місце розгалужена злочинна схема зберігання, транспортування та збуту цигарок.

У ході обшуків, проведених 2 червня 2020 року спільно зі слідчими СУ ГУНП Харківської області та ГУ ДФС у Харківській області на території житлового та складського приміщень, розташованих у Київському та Московському районах м. Харкова, та в 2 транспортних засобах, вилучено близько 50 тис. пачок цигарок.

Наразі встановлюються особи, причетні до скоєння вказаного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.
 
 
 



Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2057