Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2020

На одержанні неправомірної вигоди викрито голову військово-лікарської комісії (ФОТО)

Харківська місцева прокуратура №4 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального  правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе, а також для третіх осіб за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища, поєднане з вимаганням такої вигоди).

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, у ході досудового розслідування встановлено, що голова військово-лікарської комісії яка є директором однієї з медичних установ Харківської області вимагала від батьків особи неправомірну вигоду за виготовлення документів про непридатність цієї особи до проходження військової служби.

Гроші отримувала двома траншами. Сума першого склала 12 тис. грн.

14 липня 2020 року, під час отримання другого траншу в розмірі 700 доларів США, правоохоронці викрили жінку на отриманні неправомірної вигоди.

Досудове розслідування здійснює Московський ВП ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — УСБУ в Харківській області.

Наразі досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
 
 
 



Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3378