Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2020

Корупційний злочин: на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 6000$ викрито начальника одного з відділів ГУ Держгеокадастру у Харківській області (ФОТО)

Харківською місцевою прокуратурою №4 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального  правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, у ході досудового розслідування встановлено, що начальник одного з відділів ГУ Держгеокадастру у Харківській області вимагав неправомірну вигоду за оформлення дозвільних документів та виготовлення документації щодо передання у власність приватних осіб земельної ділянки державної форми власності площею 10 га. Сума «послуги» складала 12 тис. доларів США.

23 липня 2020 року вказану особу викрито на одержанні першої частини від загальної суми — 6 тис. доларів США. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Московського відділу поліції ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — УСБУ в Харківській області.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.
 
 
 



Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3247