Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2020

Тримання під вартою: суд обрав запобіжний захід закладчику (ФОТО)

Ленінський районний суд м. Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави чоловіку, який підозрюється у незаконному зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, досудовим розслідуванням встановлено, що 23-річний чоловік активно співпрацював з інтернет-магазинами з продажу наркотичних засобів. Молодик придбав в онлайн-крамниці особливо небезпечний наркотичний засіб "канабіс", психотропну речовину "амфетамін", МДМА, пігулки "Екстазі" психостимулюючої дії у кількості 50 штук для подальшого розповсюдження. Домовившись із покупцями-наркоспоживачами, чоловік розфасував вказані наркотичні засоби та психотропні речовини і розмістив їх у схованках на території м. Харкова.

3 вересня чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. У ході огляду за адресою місця мешкання підозрюваного виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб "канабіс" та особливо небезпечну психотропну речовину "PVP", електронні ваги, електроізоляційну стрічку, близько 500 полімерних пакетів для фасування.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 



Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2301