Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2020

Боротьба з гральним бізнесом: шестеро осіб постануть перед судом

Харківською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно шести осіб за фактом зайняття гральним бізнесом, вчиненим організованою групою (ч. 3 ст.28, ч. 1 ст.203-2 КК України). Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснювала Харківська місцева прокуратура №4.

Як повідомляв раніше керівник Харківської місцевої прокуратури №4 Володимир Купріянов, досудовим розслідуванням встановлено, що на території Московського району м. Харкова в нежитловій будівлі розташовано гральний заклад закритого типу, доступ до якого обмежував охоронець.

У ході обшуків, проведених спільно з СУ ГУНП в Харківській області та Управлінням стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ, виявлено, що в нежитловому приміщенні, розташованому на території Московського району, знаходиться ігровий зал з комп’ютерною технікою, ігровими автоматами і рулеткою, та термінали, за допомогою яких здійснюється перерахунок грошових коштів.

Крім того, виявлено склад гральних автоматів, який, ймовірно, планувався для відкриття грального залу та подальшого використання.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно шести членів організованої злочинної групи, яка незаконно надавала послуги з гри на рулетці та гральних автоматах, — двох організаторів та чотирьох працівників закладу.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2113