Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2020

Хуліганство біля ХОДА — чоловік постане перед судом (ФОТО)

За погодженням з Харківською місцевою прокуратурою № 2 до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 19-річного чоловіка за фактом хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков, досудовим розслідуванням встановлено, що 21 листопада 2020 року вказаний чоловік кидав металевий предмет у двері будівлі Харківської обласної державної адміністрації. На зауваження хуліган не реагував и продовжував свої дії, в результаті чого двері будівлі пошкоджено. Зупинити хулігана вдалося працівникам ХОДА.

Потерпілим у вказаному кримінальному провадженні визнано Обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство «Держпром». Відповідно до проведеної судово-товарознавчої експертизи, завдано матеріальних збитків в розмірі понад 2,5 тис. грн. Обвинувачений у повному обсязі визнав цивільний позов, заявлений підприємством.

Досудове розслідування здійснював слідчий відділ Київського відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.
 
 
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2067