Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2021

Хотіла позбавитись своєї новонародженої дитини — жінці повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру жінці за фактом замаху на умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини відразу після пологів (ч. 2 ст. 15, ст. 117 КК України).

Як розповів керівник окружної прокуратури Роман Травкін, досудовим розслідуванням встановлено, що вранці 27 березня цього року жінка поклала у пакет та залишила в ямі туалету біля залізничного вокзалу станції «Панютине» свою новонароджену дитину — хлопчика.

Немовля врятували та доставили до реанімаційного відділення Лозівської центральної районної лікарні. Наразі стан здоров’я малюка задовільний, його здоров’ю нічого не загрожує.

Досудове розслідування проводять слідчі слідчого відділу Лозівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Стосовно підозрюваної до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2883