Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2021

Боротьба з корупцією: затримано головного спеціаліста ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області (ФОТО)

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова викрито головного спеціаліста одного з відділів управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Аміл Омаров, досудовим розслідуванням встановлено, що головний спеціаліст одного з відділів управління захисту прав споживачів ГУ Дерпродспоживслужби в Харківській області вимагав від підприємця неправомірну вигоду за невиявлення порушень діючого законодавства в діяльності закладу з продажу мобільної техніки та аксесуарів. Сума неправомірної вигоди складала 11 тисяч гривень.
 
6 червня 2021 року, відразу після одержання зазначеної суми неправомірної вигоди, співробітника ГУ Держпродспоживслужби затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування проводять слідчі Харківського районного управління поліції № 3, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління СБ України.
 
Слідчі дії тривають.
 
 
 
 
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1701