Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Розкладав згортки з метадоном на території Харкова – судитимуть чоловіка (ФОТО)

Київською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинених повторно та за фактом зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту (чч. 1, 2 ст. 307, ч.1 ст. 309 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Едуард Новіков, досудовим розслідуванням встановлено, що 38-річний уродженець м. Кременчук Полтавської області за допомогою месенджера «Telegram» налагодив співпрацю з адміністратором інтернет-магазину, щоб збувати наркотичні засоби на території Харкова.

До моменту припинення протиправної діяльності чоловік встиг розкласти 30 згортків з метадоном.
 
За результатами проведених експертиз встановлено, що під час оглядів вилучено майже 35 гр метадону  та близько 9 гр канабісу.
 
31 серпня 2021 року окружною прокуратурою стосовно чоловіка направлено обвинувальний до Київського районного суду м. Харкова.
 
Досудове розслідування проводили слідчі Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1786