Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2021

Влаштовували крадіжки у різних областях України – повідомлено про підозру іноземцям та українцю (ФОТО)

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру трьом раніше судимим чоловікам за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Ігор Білодід, досудовим розслідуванням встановлено, що двоє громадян інших країн та українець систематично вчиняли квартирні крадіжки на території центральних та східних областей України.

29 листопада 2021 року серійні крадії шляхом підбору ключів до замка вхідних дверей проникли до квартири, розташованої на проспекті Гагаріна, та заволоділи речами власника.
 
Трьох чоловіків затримано у порядку статті 208 КПК України.

Під час затримання виявлено та вилучено відмички та різні ключі, ювелірні вироби, комп’ютерну техніку та інші цінні речі, викрадені з квартири, мобільні телефони, «чорнові» записи.

30 листопада цього року серійним крадіям повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Досудове розслідування проводять слідчі слідчого управління ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 3661