Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2022

Припинено діяльність незаконного грального центру на Харківщині (ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області викрито факт незаконного зайняття гральним бізнесом в смт. Нова Водолага (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, 14 січня 2022 року у смт. Нова Водолага припинено діяльність незаконного грального закладу, який, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу», надавав доступ до азартних ігор за допомогою електронного (віртуального) казино на встановлених персональних комп’ютерах.
 
Під час слідчих дій вилучено 11 комп’ютерів з встановленим відповідним програмним забезпеченням, що надавало можливість доступу до азартних ігор.
 
На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно, призначення відповідних експертиз та передачі кримінального провадження за підслідністю до Бюро економічної безпеки.
 
Досудове розслідування проводять слідчі слідчого відділу №3 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 3929