Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2022

Завершено слідство щодо директора підприємства, який поклав гроші собі «у кишеню» під час ремонту школи (ФОТО)

Харківською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо директора ТОВ за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та за фактом службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2017 році між відділом освіти Нововодолазької районної державної адміністрації Харківської області та ТОВ було укладено договір підряду щодо ремонтних робіт школи.
 
Однак обвинувачений належним чином свої службові обов’язки не виконав, заволодівши при цьому бюджетниими коштами в сумі майже 200 тис. гривень.
 
Так, при здійсненні робіт по капітальному ремонту школи директором ТОВ було включено до офіційних документів роботи, які не проводились. Крім того, підприємством було завищено обсяги будівельних матеріалів, які використовувались.
 
Досудове розслідування проводили слідчі СВ відділу поліції №3 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2800