Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2015

Одразу 5 обвинувачених у хабарництві постануть перед судом

Прокуратура області направила до суду 4 обвинувальні акти стосовно 5-ти осіб, яким інкримінується отримання неправомірної вигоди.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Володимир Кретов, за результатами досудового розслідування стосовно керівника одного з райвійськкоматів, який 29 січня отримав неправомірну вигоду за виключення громадянина з мобілізаційних списків, складено обвинувальний акт за ст. 368 (отримання хабара) КК України.

Також направлено до суду обвинувальний акт відносно посадовця управління ветеринарної медицини у Печенізькому районі. Ветлікарю, який за 7 тисяч грн. обіцяв підприємцю видати дозвільні документи, інкримінується отримання хабара у великих розмірах (ч.3 ст.368), вчинення злочину за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.28) та підроблення документів (ч.1. ст. 366) КК України.

Крім того, до суду направлено обвинувальний акт стосовно капітана податкової міліції однієї з ДПІ Харківщини. За кожну торгову точку, що працювала з порушеннями, підприємці мали віддавати йому 2 тис. грн. щоквартально.


Найближчим часом суд розгляне кримінальне провадження відносно двох старших лейтенантів міліції, які  вимагали та отримали від місцевого мешканця, інваліда І групи, 5,5 тис. грн. за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності.



Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2984