Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2016

Дівчинка обіперлася на москітну сітку та випала з вікна. Прокуратура проводить профілактику з батьками

Харківська місцева прокуратура №4 взяла на контроль матеріали перевірки щодо падіння 5-річної дівчинки з  вікна другого поверху.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, нещасний випадок трапився 25 травня близько 18:30 у Московському районі міста.
 
"Мати дитини вийшла на кілька хвилин до сусідки і залишила дівчинку  вдома одну. Дитина підійшла до відчиненого вікна,  обіперлася на москітну сітку і випала", - пояснив В. Купріянов.
 
На щастя дівчинка залишилася живою. Вона впала на землю і не отримала тяжких травм. Перехожі відразу надали першу допомогу.
 
Наразі дитина знаходиться у лікарні. Її мати буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 (КУпАП України).
 
Минулого року трапилося шість подібних випадків. Два з них закінчилися смертю дітей.
 
"Ми звертаємося до батьків з проханням бути уважними і не залишати маленьких дітей без нагляду біля відчинених вікон. Не дозволяти малечі гратися біля вікна, на підвіконні або балконі. При необхідності обладнати віконні ручки спеціальними замками від дітей, поставити решітки", - зазначив В. Купріянов.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3771