Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2018

П'яний за кермом вчинив ДТП та ще й дав поліцейським хабара, щоб відпустили. Прокуратура повідомила автомобілісту про підозру (фото)

Харківська місцева прокуратура №4 повідомила про підозру 31-річному водію Volkswagen Bora за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, подія сталася минулого тижня у Московському районі м. Харкова в нічний час. Водій автомобіля, не впоравшись з керуванням, наїхав на бордюр. Від удару спрацювали подушки безпеки. Небайдужі свідки ДТП викликали  патрульну поліцію.
 
"З'ясувалося, що водій знаходився у стані алкогольного сп'яніння та не мав  при собі полісу обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Щоб уникнути відповідальності за скоєні адміністративні правопорушення та залишити місце пригоди, водій запропонував патрульним хабара. Поліцейські відмовилися та попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за надання службовим особам неправомірної вигоди. Однак, не зважаючи на це, порушник поклав до службового автомобілю поліцейських 3 тис. російських рублів (у еквіваленті близько 1,5 тис. грн.)", - розповів В. Купріянов.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3367