Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2018

За викрадення авто пенсіонера та напад з сокирою - 8 років за гратами

Чугуївська місцева прокуратура довела у суді вину 31-річного місцевого жителя району за ч. 3. ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднанні з насильством, небезпечним для життя потерпілого).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Дмитро Колодинський, зловмисника, який уже двічі був засуджений – за грабіж та крадіжку, покарано до 8 років позбавлення волі.
 
Чоловік, який улітку минулого року звільнився з місць позбавлення волі, вирішив нажитися за рахунок сусіда-пенсіонера, власника автомобіля «Шевроле».
 
«Уночі, будучи напідпитку, зловмисник узяв з дому сокиру і через паркан проник на територію чужого домоволодіння. Накинувся на 65-річного господаря та, погрожуючи сокирою, став вимагати ключі від гаражу та автівки. Пенсіонер вирвався і кинувся на вулицю кликати людей на допомогу. Тим часом нападник знайшов у будинку ключі, викрав автомобіль. Проте втекти не вдалося. Угонщик не впорався з управлінням -  в’їхав у стовп і розбив автомобіль», - розповів Д.  Колодинський.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2326