Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

Рецидивіст, який проніс у своєму тілі наркотики до СІЗО, додав собі строку за гратами

Жовтневий районний суд м. Харкова визнав винним 28-річного неодноразово судимого за майнові злочини мешканця Близнюківського району області, який проніс у своєму тілі до слідчого ізолятору канабіс, у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури №2 Олександра Фільчакова, за сукупністю вироків суд призначив рецидивісту остаточне покарання у вигляді 8 років і 3 місяців позбавлення волі.
 
У квітні поточного року зловмисника було засуджено Лозівським міськрайонним судом області за вчинення хуліганства та крадіжки до 8 років позбавлення волі. Крім того, у Близнюківському  районному суді області тривав розгляд справи за обвинуваченням чоловіка у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло. Чоловік перебував у Державній установі "Харківська установа виконання покарань (№ 27)"(СІЗО). На час судового розгляду його етапували до Близнюківського райсуду з подальшим утриманням в ізоляторі тимчасового тримання у м. Лозова.
 
Після повернення до СІЗО у м. Харків у травні цього року співробітники державної установи виявили тубус з 44 грамами канабісу.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2950