Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2018

Суд призначив до розгляду справу керівника одного із ТОВ, якого підозрюють у привласненні 4,5 млн. грн. на реконструкції газопроводу

Київський районний суд м. Харкова призначив до розгляду по суті справу підрядника, якого підозрюють у привласненні мільйонів держпідприємства на реконструкції газопроводу Шебелинка - Слов`янськ.

Про це під час брифінгу, який відбувся сьогодні, 2 серпня, розповів засобам масової інформації в.о. прокурора Харківської області Артем Степанов.
 
"Йдеться про кримінальне провадження за фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Підозрюваний - 56-річний директор одного із ТОВ, яке було підрядником при виконанні робіт з реконструкції газопроводу Шебелинка - Слов`янськ на ділянці, розташованій на території Балаклійського та Барвінківського районів області. Керівник склав кілька актів нібито виконаних робіт, які фактично ніхто не виконував, на загальну суму 4,5 млн. грн. Саме на таку суму заявлено і цивільний позов на відшкодування завданих збитків", - поінформував А. Степанов.
 
Наразі на вимогу прокуратури на майно підозрюваного вартістю  5 млн. грн. судом накладено арешт.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
     


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2474