Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2018

На вимогу прокуратури суд узяв під варту підозрюваних у розбої на дорозі (фото)

За принципової позиції прокуратури Ізюмський міськрайонний суд обрав для  п’ятьох чоловіків, підозрюваних у зухвалому розбої, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як розповів керівник Ізюмської місцевої прокуратури Станіслав Гальченко, серед підозрюваних – 36-річний раніше судимий українець, а також 4 громадян Азербайджану віком від 23 до 31 року. Їм інкримінується скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах).
 
Подія трапилася 9 червня 2018 року поблизу с. Оскіл Ізюмського району. За даними слідства, один із підозрюваних, перебуваючи за кермом автомобіля Оpel, спровокував ДТП з автівкою Skoda. Після того, як водій Skoda вийшов з машини, на нього напали кілька чоловіків у масках. Вони декілька разів ударили потерпілого. А коли той втратив свідомість, забрали з його машини 55 тис. дол. США і мобільний телефон та втекли. Оpel без номерів нападники підпалили та кинули неподалік у лісі.
 
Наразі досудове розслідування у провадженні триває. Максимальна санкція статті передбачає 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2979