Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2018

У Богодухівському районі «на гарячому» затримали підозрюваного у фермерському «рекеті» (фото)

Дергачівська місцева прокуратура спільно з районним відділом поліції затримали 39-річного безробітного мешканця Богодухівського району під час вимагання та отримання другого траншу коштів від місцевого фермера в рахунок нібито вкраденого урожаю.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Олексій Кушнаренко, зловмиснику інкримінується розбій  та  вимагання, вчинені за попередньою змовою групою осіб (ч.3. ст. 187 та ч.2 ст. 189 КК України).
 
За попередніми даними кілька тижнів тому зловмисник разом з 2-ма спільниками прийшли до будинку фермера і стали вимагати від того гроші за нібито вкрадений ним урожай соняшнику.
 
«Непрохані гості заявили 44-річному господарю, що він зібрав урожай з чужого поля і тепер повинен віддати 50 тис. грн. Чоловік заперечив це і відмовився заплатити за те, що не брав. Після цього господаря побили  та пошкодили його автомобіль і забрали з двору зварювальний апарат, інший господарський інструмент, ніби то в рахунок боргу», - розповів О. Кушнаренко.
 
Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та притягнення інших учасників конфлікту до відповідальності.
 
Слідчі дії тривають, встановлюються усі обставини скоєння злочину.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3196