Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

Ховав сумку із психотропами у супермаркеті. У Харкові взяли під варту чергового «закладчика» (фото)

За клопотанням Харківської місцевої прокуратури №2 Київський районний суд м. Харкова обрав для 19-річного молодика, підозрюваного у незаконному зберіганні наркотичних та психотропних речовин з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков, підозрюваного затримали у вересні цього року.
 
За даними слідства, молодик облаштував «схованку» для сумки із забороненими речовинами у камері схову супермаркету в одному з великих торговельних центрів. Увечері того ж дня охоронці закладу відкрили комірку та забрали залишені у ній речі до спеціальної камери зберігання. За три дні молодик забрав сумку, однак  пильні охоронці звернули увагу на специфічний запах, що йшов від неї, та надали відповідну інформацію до поліції.
 
Юнака затримали неподалік того ж торговельного центру. У нього вилучили 12 згортків з канабісом та 17 – з амфетаміном. За свідченнями підозрюваного, наркотики він мав намір збувати шляхом здійснення закладок.
 
Наразі досудове розслідування триває. Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2894