Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2018

Підозрюваний у ДТП, що втік, залишивши двох людей помирати на дорозі, чекатиме суду під вартою

За клопотанням прокуратури Куп’янський міськрайонний суд області обрав для чоловіка, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП (ч. 2 ст. 286 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як розповів заступник керівника Ізюмської місцевої прокуратури Олександр Михалік, аварія трапилася 20 жовтня цього року в с. Глушківка Куп’янського району. Водій автомобіля Оpel збив двох людей, що переходили дорогу. При цьому чоловік, не зупиняючись, поїхав з місця події.
 
Унаслідок аварії обидва пішоходи зазнали чисельних ушкоджень. Від отриманих травм 41-річний чоловік наступного дня помер у лікарні; 34-річна жінка з тяжкими тілесними ушкодженнями досі перебуває на лікуванні.
 
Підозрюваного затримали за 2 дні після ДТП. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який, за попередніми даними, заробляв на життя таксуванням. Чоловік заперечував свою причетність до аварії, заховав машину і наполягав, що автівку у нього викрали. Однак на цей час слідством була зібрана достатня кількість доказів, що підтверджує його участь у дорожній пригоді. 
 
Наразі досудове розслідування триває, проводяться усі необхідні слідчі дії. Призначено низку експертиз, за результатами проведення яких, буде вирішено питання про можливість внесення даних до ЄРДР щодо залишення потерпілих у небезпеці (ст. 135 КК України).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2919